APK in Heeswijk-Dinther 

Bij  Vakgarage Hurkmans is uw APK gratis in combinatie met een grote beurt. Dit geeft u de mogelijkheid om op zijn minst jaarlijks auto onderhoud bij Vakgarage Hurkmans uit te laten voeren. Wanneer u een APK keuring los afneemt moet u rekening houden met verschillende prijzen tussen een dieselauto en benzineauto vanwege de roetmeting voor dieselauto's. Wanneer Vakgarage Hurkmans geen bijzonderheden vindt, dan kan u binnen no time weer met een goedgekeurde auto het pand uitrijden. Dit betekent dat u in onze wachtruimte met een kopje thee of koffie rustig op de inspectie kan wachten. 

Er zijn weinig garages in Heeswijk-Dinther die u graag transparantie bieden op de werkvloer. Bij ons bent u altijd welkom om vragen te stellen, wij nemen graag de tijd om u de APK keuring uit te leggen aan de hand van uw auto. Mocht er toch een reparatie of vervanging nodig zijn, dan kunt u altijd vragen naar de vervangen onderdelen, zodat u kunt zien wat er vervangen is.

APK-keuringen, onderhoud en reparatie van alle merken auto's. Hét adres voor Heeswijk-Dinther en omgeving. Ook voor banden- en aircoservice.

Bent u op zoek naar een transparante garage voor uw APK in Heeswijk-Dinther? Kom dan langs Den Dolvert 1 in Heeswijk-Dinther (Noord-Brabant). Of neem contact op via mail info@vakgaragehurkmans.nl of bel naar 0413-291272.

Contactgegevens

Vakgarage Hurkmans
Den Dolvert 1
5473 GP Heeswijk-Dinther

tel.: 0413-291272
mail: info@vakgaragehurkmans.nl